93 755 10 91

EL NOSTRE DIA A DIA

Cada dia és diferent a Mirador de Mataró. Des d’aquesta secció us convidem a conèixer millor el nostre centre a través de les nostres publicacions d’activitats, aniversaris i sortides a les xarxes. I a més, les famílies, trobareu també l’agenda del centre per tal de reservar de forma còmoda les visites als vostres familiars. Us donem la benvinguda a Mirador de Mataró!

COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES

GERAPP: Tota la informació del dia a dia del teu familiar

Al nostre centre la comunicació amb les persones és essencial. Sabem la importància de disposar d’una línia de comunicació directa amb les famílies que permeti rebre tota la informació actualitzada de la persona resident. A part dels canals de comunicació habitual, treballem amb Gerapp, una aplicació gratuïta que permet:

VISITES AL CENTRE

A través d’aquesta agenda virtual podreu revisar tot el calendari del centre i programar i concretar segons les vostres necessitats les vostres visites a familiars. Us hi esperem!

CONEIX EL NOSTRE DIA A DIA A LES XARXES

[fts_facebook type=page id=1663974343887028 access_token=EAAP9hArvboQBANfbIEuMZB0kSZBDdvFyE923Qa2T1WNTurWVnsyqnSOWXh6DNSYnmUsAgFQLX9ZBZAtotFlp7VPDt0X5fxYa5tzjIWhXnHZAqgLZCp8F6F7DXxunEZBrZB1s5yjERdfYifrtNot4AOMaFl8SflBY8Q7CBtMECZCWV9wfSOXZAndjgR posts=6 description=no posts_displayed=page_only]
Obrir Xat
Contacta'ns!
Residència El Mirador de Mataró
Hola!
Fes clic a "Obrir xat" per obrir una conversa i explica'ns com podríem ajudar-te.
Skip to content